In memoriam Karel Dekkers

Op nieuwjaarsdag bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Karel Dekkers geheel onverwacht is overleden.

Karel werd op veertien jarige leeftijd in mei 1962 lid van onze vereniging. Hij was een fanatieke en begaafde voetballer. Hij werd na het doorlopen van de jeugdteams dan ook aan de selectiespelers toegevoegd.

Vele jaren heeft Karel als rechtsbuiten gespeeld in de kleuren van Well. In het toen nog zwart/gele tenue was hij een snelle rechtsbuiten die regelmatig zijn doelpuntje scoorde. Hij speelde na zijn periode in het vlaggenschip van Well nog vele jaren in Well 2. Na een ongelukkig incident door op een bal te gaan staan, brak hij zijn been en kwam er onverwacht een einde aan zijn voetbalcarrière.

Na zijn actieve voetbalperiode bleef hij Well altijd heel trouw. Eerst als supporter van zijn zoon, die natuurlijk bij Well ging voetballen. En daarna vele jaren een trouwe supporter van Well 1. Tijdens deze periode deed hij vaak ook het radioverslag, alleen van Well 1, op de toenmalige zender Oke FM.

We zullen Karel blijven herinneren als een gewaardeerd voetballer, supporter en lid van Well.

Wij wensen zijn vrouw Willie, zijn kinderen Linda, Gijsbert, Petra, Anette, Lianne en verdere familie veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Bestuur

v.v. W.S.V. Well.